Какви фирми работят с програмен продукт Янак?

Какви фирми работят с програмен продукт Янак?

Програмният продукт Янак е изключително универсален и може да се използва за управление на различни видове фирми и търговски обекти. Ето някои от основните типове фирми и обекти, които могат да се управляват с него:

  1. Магазини за търговия на дребно: Управление на продажби, складови наличности, ценообразуване, връзка с етикетиращи везни, работа с мобилни компютри тип хенди, електронни етикети, фактури, автоматични заявки.
  2. Супермаркети и хипермаркети: Обработка на големи обеми от данни и транзакции, управление на вериги от обекти, автоматични заявки.
  3. Ресторанти и заведения за хранене: Управление на менюта, поръчки, резервации и инвентаризация на хранителни продукти, наличности, ценообразуване, връзка с етикетиращи везни, работа с мобилни компютри тип хенди, електронни етикети, фактури, автоматични заявки.
  4. Електронно меню: Чрез електронното меню клиентите могат да направят поръчка директно през своите телефони.
  5. Хотели: Управление на резервации, фактури, начисляване към стая, връзка с ресторантски модул, обслужване по стаи, обслужване на магазините в хотела и др.
  6. Складове и логистични центрове: Управление на складови наличности, проследяване на доставки и автоматизиране на процесите по заявка и доставка.
  7. Дистрибуторски фирми: Чрез тази уеб базирана система на програма Янак, търговските представители въвеждат поръчките на своите клиенти директно през личните си мобилни телефони.
  8. Разносна търговия – Екс ван: Директни продажби на място, като се използват мобилните телефони на пласьорите. Печат на документи през мобилни принтери и фискални апарати.
  9. Фирми за услуги: Управление на различни видове услуги, включително автосервиз, фактуриране и клиентски отношения.
  10. Вериги от обекти: Централизирано управление и синхронизиране на данни между различни обекти, което позволява ефективен контрол и управление на вериги от магазини или други търговски обекти.
  11. Интернет магазини: Интернет сайта е директно свързан с базата на програма Янак и всички заявки се получават автоматично.

Подробна информация по темата е достъпна на този адрес: https://help.yanaksoft.com/%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%b8-%d1%84%d0%b8%d1%80%d0%bc%d0%b8-%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%82%d1%8f%d1%82-%d1%81-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d0%bd-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d1%83/