Монитор за поръчки

Модулът е предназначен за работа в заведения и обекти, където е необходимо да се показва информация за стоките, които трябва да бъдат издадени. Използва се най-вече в ресторанти и заведения за бързо хранене, но може да се внедри и в търговии на едро, където на отговорното лице по склад ще му се изписват стоките за изнасяне.

 Модулът може да замени напълно кухненските принтери в заведенията, като използването му ще Ви донесе допълнителни екстри относно работата в обекта. Например, направените поръчки за кухнята ще се показват на екрана и когато бъде издадено определено ястие ще се маркира, като изпълнено. Може да се въведе в картона на стоката време за издаване на ястието и на екрана ще се отчита оставащото времето за изпълнение.

Към модула има справка „Справка междинен печат“, която показва всички междинни бележки изпратени към отделните работни места. Тази справка дава допълнителна възможност за контрол на сервитьорите и кухнята, като показва времето за изпълнение.

Освен това за всяка междинна бележка се вижда с кой номер документ е приключена, ако няма номер на документ, то това ясно показва, че междинната бележка е отказана и изтрита от продажбите.

Модулът може да се инсталира на конвенционален компютър или на таблет работещ с операционна система Windows.

Модулът има настройки и може да се нагласи според  размера на Вашия монитор и според Вашето желание.